Поліцейські знайшли схованку наркотиків у камері схову продуктового супермаркету

0
28

Поліцейські знайшли схованку наркотиків у камері схову продуктового супермаркетуНа Дніпропетровщині правоохоронці ліквідують злочинне угрупування наркодиллерів.

‘Продовжується ліквідація залишків злочинного угруповання, лідера якого взяли напередодні в ході масштабної спецоперації’, – повідомив начальник Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності Олег Ягольник.

Поліцейські знайшли схованку наркотиків у камері схову продуктового супермаркетуОперативниками затримано ще двох учасників кримінального угруповання. У ході обшуку помешкання та автомобіля одного, поліцейські вилучили партію метамфетаміну та близько десяти набоїв до снайперської гвинтівки Драгунова, а також грошові кошти у сумі 80 тисяч гривень, отримані від реалізації психотропних речовин.

Поліцейські знайшли схованку наркотиків у камері схову продуктового супермаркетуІнший же підійшов до питання конспірації більш творчо більше 100 кубів опію заховав з метою подальшої передачі реалізаторам у камері схову продуктового супермаркету.

Поліцейські знайшли схованку наркотиків у камері схову продуктового супермаркетуТакож у нього вилучено півлітра наркотичної речовини опій ацетильований, близько тридцяти пакетів з метамфетаміном та пігулки сильнодіючого лікарського засобу димедрол.

Крім того, вдома у нього знайдено дві бойові гранати та пістолет калібру 9 міліметрів.

Наразі все вилучене направлено на дослідження.

Відкрито кримінальні провадження за статтями 263 та 307 Кримінального кодексу України, відповідно до яких наркозбувачам може загрожувати до дванадцяти років за ґратами.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here