Фестиваль Рівності в Дніпрі знайшов приміщення

0
32

Організатори Фестивалю Рівності в Дніпрі знайшли приміщення. Про ‘невидимих людей’ говоритимуть в центрі конференцій Parle за адресою вул Троїцька (колишня Червона), 21г, 3 поверх.



Як повідомляють організатори, Фестиваль Рівності у Дніпрі подія, присвячена невидимим людям. Тим дискримінованим групам, з якими пересічні українці нечасто стикаються у повсякденному житті тому, що їх мало, або через те, що вони приховують свою ідентичність та свої проблеми.

За допомогою виставок, дискусій, кінопоказів, воркшопів та інших заходів Фестиваль допоможе кожному побачити під іншим кутом життя такі невидимі спільноти:

– люди з обмеженою мобільністю,

– вимушено переміщені особи,

– жінки-учасниці АТО,

– жінки, що страждають від домашнього насильства,

– ЛГБТ-люди,

– представники національних меншин

– і багато інших.

Особисті історії, фотовиставки, документальні та художні фільми це вікна в життя тих людей, які завжди поруч, але мало хто знає про них щось, окрім стереотипів та міфів.



Початок о 12:00, запрошуються усі містяни.



Нагадаємо, Фестиваль Рівності мав пройти в Центральній бібліотеці, але після публікації в регіональному виданні статті з заголовком В Днепре проведут гей-парад завідуюча бібліотеки зателефонувала і в різкій формі відмовила надати заздалегідь узгоджене приміщення для проведення Фестивалю.



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here