Новій Патрульній поліції – досвід автоспорту

0
24

В рамках заключного етапу Чемпіонату України з автокросу, який відбувся 22-23.10.2016 у Дніпрі, пройшли заходи, присвячені підтримці Акції Міжнародної автомобільної федерації за безпеку дорожнього руху за участі екіпажів патрульної поліції Дніпра, які успішно пройшли двотижневий тренінг, спрямований на оволодіння та розширення навичок безпечного керування автомобілем.

Тренінг був проведений фахівцями Автомобільної федерації України (FAU) у Дніпрі, з використанням досвіду акумульованого в межах Міжнародної автомобільної федерації (FIA).

В рамках заходів були проведені демонстраційні заїзди екіпажів патрульної поліції кросовою трасою Дніпро-Крос. Співробітники патрульної поліції та фахівці Автомобільної федерації України ознайомили представників засобів масової інформації та глядачів, присутніх на змаганнях з основними напрямками співпраці Патрульної поліції та Автомобільної федерації України, серед яких:

– передання найкращими вітчизняними автоспортсменами досвіду дій в критичних ситуаціях керування автомобілем, накопиченого під час участі у змаганнях з автоспорту, зокрема із швидкісного маневрування, вміння дотримуватися складних траєкторій руху тощо,

– забезпечення використання поліцейськими сучасних міжнародних практик забезпечення безпечного керування автомобілем накопичених в межах Міжнародної автомобільної федерації (FIA), зокрема при забезпеченні безпеки учасників змагань в автомобільному спорті,

– забезпечення вдосконалення водійської майстерності та навичок ефективного та безпечного керування автомобілем в специфічних умовах службової діяльності.

Новій Патрульній поліції - досвід автоспорту

Перший практичний досвід співпраці фахівців Патрульної поліції та FAU у Дніпрі створює умови для його поширення в рамках співпраці між ДПП та FAU з метою залучення досвіду автомобільного спорту для забезпечення вдосконалення водійської майстерності та навичок ефективного та безпечного керування автомобілем в специфічних умовах службової діяльності.

Новій Патрульній поліції - досвід автоспорту

Довідка

Міжнародна автомобільна федерація (FIA) – Всесвітня громадська (неурядова) організація і міжнародна асоціація національних автомобільних клубів, Автомобільних асоціацій, туристичних клубів та національних Автомобільних та Автоспортивних організацій, створена у 1904 році, обєднує 237 членських організацій з 142 країн світу, членами яких є приблизно 100 млн. осіб.

Автомобільна федерація України (FAU, ФАУ) – Всеукраїнська громадська організація заснована 2 липня 1992 року.

Об’єднує громадян, які здійснюють діяльність в сфері автомобільного транспорту, туризму та спорту, відстоює їх права та інтереси відповідно до напрямків діяльності FAU.


Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here