Зупинитися ніде: у Придніпровську водії маршруток постійно ризикують життям пасажирів

0
49

Мешканці Придніпровська вимагають облаштувати зупинки громадського транспорту. Для цього створили петицію, де нині триває збір підписів. Протягом 90 діб необхідно отримати підтримку 1000 дніпрян, аби цю ініціативу розглянули у міськраді і її можна було реалізувати.

‘На житловому масиві Придніпровськ відсутні облаштовані ‘кишені’ для зупинок громадського транспорту. У деяких випадках такі зупинки знаходяться на короткій відстані від перехресть, що суперечить Правилам дорожнього руху України (наприклад вул. Роторна). Це призводить до аварійності – постійно страждають пішоходи та водії автотранспорту. Ця ситуація вимагає негайного вирішення на рівні влади.

Що ми вимагаємо – облаштувати ‘кишені’ для маршрутного автотранспорту з обох боків на наступних зупинках: Училище, вул. Роторна, Будинок Побуду, Райвиконком, Міліція, Ласунка, Іста, База ОПС, Скала та інших зупинках, яким потрібні такі зміни. Облаштувати криті зупинки, зробити нанесення пішохідної розмітки та встановити знаки. У випадку необхідності – встановити або поновити ‘лежачі поліцейські’, – пише автор петиції Олександр Малий.

Підписати петицію можна тут.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here