ПРОВЕДЕННЯ ВИСТАВКИ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ

0
28

4 грудня 2015 року о 16.00 в фойє Дніпропетровського планетарію в рамках проекту Не забувай зоряне небо! відбудеться відкриття спільної виставки українських

митців художника-живописця Расіма Сейдімова (м. Київ, виставка Палімпсести) та скульптора і перфоманс-художника Михайла Маркіна (м.Кривий Ріг, виставка Грані Сучасності).

Расім Сейдімов (м.Київ) член Національної Спілкихудожників України. Працює в стилі етно-модерн. Поєднує в собі східні архаїчні мотиви та сучасний дух інновації. Головною особливістю творчості митця є синтез візуального та музичного начал. Картини Расіма поєднання внутрішнього світу людини й зовнішнього простору глобалізованого світу, що розмиває кордони між Західом та Сходом.

Михайло Маркін (м.Кривий Ріг) член Художньої Асоціації Спілки художників України. Бере активну участь в андеграундному русі. Стилістика робіт сюрреалізм. Скульптури насичені ідеями масової культури і висловлюють найбільш злободенні проблеми суспільства.

Расім Сейдімов та Михайло Маркін автори численних персональних виставок та учасники багатьох міжнародних та всеукраїнських проектів. На відкриття виставки запрошена молодь, представники національних товариств Дніпропетровська, творча інтелігенція.

Виставка буде експонуватися в фойє планетарію протягом тижня з 04 грудня 2015 року.

Вхід до виставки безкоштовний.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here