Виставка Весняний джаз””

0
35

В четвер, 11 травня, в 18.00, картинна галерея ‘TELEGA’ запрошує на урочисте відкриття персональної виставки ‘Весняний джаз’ талановитої дніпропетровської художниці Наталії Ятел.

Наталія народилася в 1979 році в місті Дніпро. Отримала широку художню освіту: закінчила Дніпропетровське художнє училище живопису (викладач Афанасьєв В.І), Харківську академію дизайну і мистецтв на кафедрі станкової графіки (викладач Яхин І.І). Брала участь в численних національних і міжнародних виставках. Наталя є лауреатом Тижня мистецтв в Берліні (2011) і тричі лауреатом міжнародної виставки Ukrainian Art Week в Києві і в Санкт-Петербурзі. Вона є учасником міжнародного фестивалю Messir, в місті Маніса, Туреччина, тут вона була нагороджена Посольством України в Туреччині. Наталія є частим учасником Міжнародного пленеру, а саме – VENKOV-2012 в Чеській Республіці. Багато робіт Наталії знаходяться в приватних колекціях США, Норвегії, Японії, Ізраїлю, Туреччини, Португалії, України та Росії. Крім художнього профілю, Наталія також викладає уроки приватного живопису дітям і дорослим в Києві і Дніпрі, ілюструє книги і журнали.

Всіх шанувальників мистецтва та бажаючих познайомитися з творчістю і майстерністю Наталії Ятел будемо раді бачити у нас у гостях!

Виставка відкрита з 11 травня по 11 червня.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here