На Дніпропетровщині були визначені подальші плани дій щодо реконструкції об’єктів Євробаскету-2015

0
19

На Дніпропетровщині були визначені подальші плани дій щодо реконструкції об’єктів Євробаскету-2015

Дніпропетровськ у область з робочим візитом відвідав Володимир Бондаренко – заступник директора Департаменту розвитку інфраструктури Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів. Він ознайомився з об’єктами, які будуть реконструюватися для проведення Євробаскету-2015 в обласному центрі та Дніпродзержинську. Це один з перших візитів до області в рамках підготовки регіону до чемпіонату Європи з баскетболу.

Володимир Бондаренко відвідав універсальний видовищний палац спорту «Метеор», майданчик на якому заплановане будівництво головної арени Євробаскет-2015 у Дніпропетровську та майданчик для будівництва тренувальної бази у Дніпродзержинську.

Також за дорученням губернатора Дмитра Колєснікова в рамках візиту заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський провів наради щодо правового врегулювання питань виділення земельних ділянок у Дніпропетровську та Дніпродзержинську. Особливу увагу приділили питанню будівництва злітно-посадочної смуги та нового терміналу аеропорту Дніпропетровська.

Анатолій Крупський відзначив, що за результатами робочого візиту були визначені подальші плани дій щодо реконструкції об’єктів Євробаскету-2015 у Дніпропетровській області. Зокрема, це стосується палацу спорту «Метеор», на проектування та реконструкцію якого будуть виділені кошти вже цього року. Відповідне розпорядження прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України.


Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here