У 2013 році в поштових відділеннях Дніпропетровщини буде встановлено ще 35 сенсорних кіосків, за допомогою яких можна звернутися до органів влади

0
20

У 2013 році в поштових відділеннях Дніпропетровщини буде встановлено ще 35 сенсорних кіосків, за допомогою яких можна звернутися до органів влади

«На Дніпропетровщині діє комплексна система роботи зі зверненнями громадян. Вона передбачає роботу «гарячої» телефонної ліні, інформаційно-ресурсного центру «Відкрита влада» та проведення особистих прийомів громадян. В рамках розвитку цієї системи в регіоні в центрах надання адміністративних послуг та в поштових відділеннях встановлюються сучасні сенсорні кіоски, в яких зібрана уся інформація про роботу органів влади і є можливість лишити своє звернення», – сказав Дмитро Колєсніков.

Наразі в містах та районах області функціонують 56 сенсорних кіосків, які розташовані в приміщеннях органів влади. Мешканці області завдяки зручному та зрозумілому інтерфейсу можуть не лише отримати вичерпну довідкову інформацію про роботу влади, надання адміністративних послуг, а й скористатися низкою інтерактивних функцій – відслідкувати стан розгляду своєї справи або оформити електронне звернення до керівництва органів влади.

Торік такою можливістю скористалися 60 тисяч осіб, що у 7 разів більше, ніж у 2011 році.

Також Дмитро Колєсніков поставив завдання перевірити регулярність та якість проведення особистих прийомів громадян керівниками міст та районів області.

«Всі ми розуміємо, що жителі в першу чергу звертаються до тих, хто вирішує їхні проблеми. З тих територій, де місцева влада працює ефективно, до обласної влади звертається менша кількість людей. Найближчим часом в містах та районах регіону буде проведена перевірка того, наскільки регулярно та якісно керівники територій виконують цю роботу», – сказав Дмитро Колєсніков.

Цього понеділка губернатор за графіком провів особистий прийом громадян. Зверталися громадяни і за вирішенням питань житлово-комунального господарства, земельних відносин, соціального захисту. Губернатор дав відповідні дорученням профільним управлінням щодо вирішення питань заявників.

Загалом протягом І кварталу 2013 року керівництвом облдержадміністрації проведено 58 особистих прийомів громадян (у тому числі 27 – виїзних). Розглянуто 450 звернень, що становить 21% від загальної кількості.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here