Сім`ї Дніпропетровщини отримали перші квартири за програмою Доступне жтло””

0
69

Сім`ї Дніпропетровщини отримали перші квартири за програмою Доступне жтло

За програмою здешевлення іпотечного кредитування кватири придбали 36 сімей-новоселів. Загалом цього року на таких умовах матимуть змогу придбати квартири близько 300 сімей у 10-ти будинках. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

Керівник регіону зазначив, що будинки, квартири в яких вже зараз можна брати в кредит під 3% річних (ще 13% компенсує держава), розташовані у Дніпропетровську, Новомосковську та Павлограді, а також у Дніпропетровському, Петриківському та Верхньодніпровському районах області. Планується, що цього року право на участь в програмі «Достуне житло» отримають ще 7 будинків, зокрема, документи на 5 з них вже подані до Мінрегіонбуду на розгляд. Таким чином, географія реалізації програми «Доступне житло» на Дніпропетровщині пошириться на Нікополь, Кривий Ріг та Дніпродзержинськ, а також ще один будинок у Новомосковську.

Про це повідомив губернатор Дмитро Колєсніков під час введення в експлуатацію нового дому у Новомосковську, який був побудований у рамках програми «Доступне житло».

«Новосілля, переїзд у новий будинок – це особливе свято, – зазначив керівник області, вітаючи родини, що придбали житло у Новомосковську. – Така подія означає досягнення великої мети. По суті це можливість почати життя, якщо не з нуля, то з нової точки. Свій будинок – це не просто чотири стіни і дах над головою! Це цілий світ. Нехай він стане для вас тим місцем, куди хочеться повертатися з роботи, де вас люблять і чекають».

Торік 66 родин Дніпропетровщини стали щасливими власниками квартир за програмою «Доступне житло».

Довідка:

Докладніше про умови участі у програмі «Доступне житло» можна дізнатись за телефонами:

·департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації – (056) 742 83 26.

·Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву (056) 35 73 83, 097129 75 44


Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here