У Дніпрі сьогодні, 14 липня о 10:00 та 11:00 відкрилися крамниці електронних послуг «Твій час»

0
70

Липень 2016 року відзначиться важливою подією для українських підприємств відкриттям першої на ринку мережі крамниць електронних послуг. Запуск Твій час це новонародження мережі Партнерів Групи компаній Інтелект-Сервіс (дистрибюторів та дилерів M.E.Doc, СОТА, АЦСК Україна тощо) у зміненому форматі: новий рівень сервісу, сучасний дизайн та затишний інтерєр, а головне безліч електронних послуг для підприємств та фізичних осіб.Техноцентр Маяк, що є офіційним дистрибютером продуктів Інтелект-Сервіс, відкриває крамниці Твій час у Дніпрі.

Філософія супермаркету сервісів, в якому клієнт міг би отримати повний комплект електронних послуг для підприємства, прийшла до нас з Європи, а для України це справжнє ноу-хау. Мережа крамниць Твій час першою в Україні зібрала під одним дахом всі електронні послуги для підприємств, бізнесменів та фізичних осіб. Протягом місяця відчиняють свої двері більше 60 крамниць по всій Україні. А до кінця 2016 року їх кількість мінімум подвоїться.

Серед перших 60 сьогодні, 14 липня о 10:00 та 11:00 відкрилися крамниці Техноцентр Маяк у Дніпрі за адресами вул.Червона (Троїцька), б.20А, та просп.. Правди (Слобожанський) буд.11. Активно підтримуючи прагнення до європейських стандартів та бажання надавати клієнтам сервіс за форматом all inclusive, Техноцентр Маяк повністю змінили формат офісів по роботі з клієнтами. Твій час – це місце, де все продумано до дрібниць: зручне місцезнаходження, привітний персонал та приємна атмосфера формують з нього простір, куди хочеться повертатись знову і знову.

Що на полицях у крамниці?



Електронний цифровий підпис АЦСК Україна
для подачі звітності в контролюючі органи, шифрування електронних договорів, рахунків, накладних та інших документів.

Електронна звітність в усі контролюючі органи. ЄСВ, ПДВ, 1-ДФ, Декларація про доходи – більше 3000 бланків, що оперативно оновлюються. Компютерна програма M.E.Doc або веб-сервіс СОТА – на ваш вибір!

Рішення для електронного документообігу. Реєстрація податкових накладних та розрахунків коригування, обмін договорами, актами та рахунками в модулі Електронний документообіг

Електронне управління підприємством. Українська ERP-система ІС-ПРО для бухгалтерського та податкового обліку, управління фінансами, закупівлями, збутом, транспортом тощо 13 модулів для управління підприємством від А до Я. Зручна CRM-система для роботи з клієнтами!

Технічне обслуговування та підтримка програм. Встановлення M.E.Doc та СОТА, налаштування підписів та правд доступу, навчання роботі у програмах.

Консультація бухгалтера та допомога у заповненні звітності. Декларація про доходи, 1-ДФ, ЄСВ або усні консультації.

Віддалений офіс. Перевірте пошту або знайдіть необхідну інформацію в інтернеті, здайте звіт у професійному програмному забезпеченні, роздрукуйте/відскануйте або скопіюйте документи до ваших послуг зручне робоче місце з усією технікою та програмами.

Електронні послуги для фізичних осіб

Під час візиту у крамницю можна оформити оплату електронних послуг. Серед них придбання електронних квитків на літак, потяг чи автобус, комунальні платежі, користування Інтернетом та мобільним звязком тощо.

Великий перелік електронних послуг поряд з висококласним сервісом дозволяють здійснити багато операцій в одному місці, до того ж швидко і ефективно. А значить, слоган Твій час в твоїх руках повністю відображає суть мережі крамниць електронних послуг.

Завітайте до новонародженої крамниці Твій час з 11 до 25 липня 2016 року та отримайте приємні подарунки, що ми підготували для перших клієнтів!

За додатковою інформацією звертайтеся:

адреси: м. Дніпро, вул.Червона (Троїцька), б.20А, та просп. Правди (Слобожанський) буд.11

тел.: (056)-766-04-04

e-mail:site@mayak.dp.ua

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here