У Дніпрі дітей навчать користуватися своїми правами

0
37

У Дніпрі дітей навчать користуватися своїми правамиУ Дніпрі освітня платформа Артсвіт дітям разом із LeaderCamp Потенціал 13 та 15 вересня проведуть майстер-класи для дітей на тему їхніх прав та громадської активності. Захід безкоштовний, до участі запрошуються діти віком від 7 до 15 років.

Це будуть неформальні заняття, основою яких стане активна участь у вправах та дискусіях, а також залучення особистого досвіду юних слухачів. Розглянуть Конвенцію про права дітей, навчать виявляти творчий потенціал у вирішенні повсякденних проблем.

‘Назва майстерні Подорож до нової землі, під час якої ми спробуємо наблизити проблеми прав людини до повсякденної реальності, тому увага приділятиметься питанням цінностей, а не формальним правам в тому вигляді, як вони викладені в конвенціях’, – повідомили організатори заходу.

Майстер-класи проводять: Юлія Копнінська- Петриченко, тренерка неформальної освіти з прав людини та молодіжної громадської участі. Наталя Жебрик, тренерка неформальної освіти з прав людини та ненасильницької комунікації.

Тривалість заняття 1,5 години. Діятиме дві вікові групи: 13 вересня о 15:30 майстер-клас для дітей від 8 до 11 років, 15 вересня о 16:00 для дітей від 12 до 15 років.

За додатковою інформацією звертайтесь у галерею Артсвіт за номером +38095 799 35 35.

Про організаторів заходу:

Артсвіт дітям – освітня платформа на базі галереї Артсвіт, яка знайомить наймолодших митців із художніми стилями, напрямками та техніками роботи. Під час курсу діти не тільки дізнаються про визначних художників України та світу, вони безпосередньо занурюються в мистецьке життя галереї з її виставками, гостями та проектами.

LeaderCamp Потенціал будується на концепції, сформульованій Лотаром Краппманном, німецьким соціологом і фахівцем в галузі педагогіки: діти живуть тут і зараз і самостійно формують власну точку зору на проблеми і знаходять компетентні рішення.

Джерело: artsvit.dp.ua

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here