На Дніпропетровщині СБУ викрила керівника підрозділу райдержадміністрації на хабарах

0
49


Служба безпеки України викрила керівника сектору державної реєстрації однієї з райдержадміністрацій Дніпропетровської області на організації корупційного механізму.

За попередньою версією слідства, державний службовець категорії «Б» намагався налагодити схему систематичного отримання неправомірної вигоди з місцевих жителів. За різні суми він «гарантував» громадянам, у тому числі комерсантам, безперешкодну держреєстрацію нерухомості.

За словами речника СБУ області Валерія Єфанова, чиновник запропонував представнику місцевого підприємства за хабар зареєструвати декілька комерційних об’єктів.
Правоохоронці затримали посадовця відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у власному кабінеті під час одержання частини хабара.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України затриманому повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії. Встановлюються інші особи, у тому числі державні службовці, можливо причетні до корупційного механізму.

Викриття протиправної діяльності проводилось під процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here