У Дніпрі встановлять новий пам’ятний знак досягнень футбольного клубу “Дніпро”

0
55


У Дніпрі встановлять новий пам’ятний знак досягнень футбольного клубу “Дніпро”. Він буде між багатоповерхівками на бульварі Кучеревського. Облаштують його за гроші з міського бюджету. Це будуть дві гранітні стелли, об’єднані турою із полірованої сталі. Вдень у ній буде відбиватися сонце, а вночі її освітлюватимуть різнокольорові ліхтарі.

“На граніті будуть вибиті прізвища та імена усіх людей, які творили історію дніпровського футболу, здобували великі кубки, починаючи з часів Радянського Союзу. Навіть імена масажистів, нікого не забудемо”, – сказав головний інженер проєкту Костянтин Авдєєв.

Старий футбольний символ – туру, яку встановили на бульварі Кучеревського за гроші футбольних фанатів 12 років тому, можливо, перенесуть.

“Тура, яка нині стоїть на бульварі Кучеревського, буде там перебувати, допоки ми не знайдемо спільну мову із футбольним суспільством Дніпра, щоб ніхто не потрапив у незрозумілу ситуацію, щоб гроші вболівальників, на які її зробили, не були витрачені даремно. Скоріш за все, ми її перенесемо і встановимо поблизу центрального входу до стадіону, узгодивши це з усіма причетними до створення цього символу”, – сказав перший заступник міського голови Михайло Лисенко.

Новий футбольний символ дніпряни зможуть побачити вже весною 2022 року, а вболівальники зможуть збиратися біля нього перед матчами.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here