У Дніпровській міській бібліотеці проведуть благодійний музичний вечір

0
62


П’ятого квітня о 19.00 в Дніпровській Центральній міській бібліотеці відбудеться Перший благодійний музичний вечір для всіх, хто безкорисливо допомагає розвитку Бібліотеки.

Літературно-музичний вечір відбудеться за підтримки проекту Book Angel Янiкi Мерило. Шедеври класичної вокальної музики у виконанні заслуженої артистки України Галини Кузяєвої. Концертмейстер Тетяна Мартінєк. Ведучий Юрій Кайдаш.

На сьогоднішній день в Центральній бібліотеці втілюється кілька проектів, покликаних оновити й наповнити книжковий фонд, створити затишний і сучасний простір, оновити веб-сайт.Активні мешканці міста проводять для читачів безкоштовні майстер-класи, лекції, концерти та тематичні зустрічі.

Мета заходу – залучити активних дніпрян до успішного розвитку Центральної міської бібліотеки. Зібрати широке коло друзів: юних і дорослих читачів, усіх, хто готовий взяти участь в оновленні інтер’єру бібліотеки, створювати культурні та наукові заходи, дарувати книги або надавати фінансову допомогу.

Ми просимо гостей вечора принести з собою книги для бібліотеки або зробити пожертвування. Всі кошти, зібрані на концерті, будуть спрямовані на закупівлю нових книг і ремонт приміщення.

Загальна тривалість заходу – 1 година 40 хвилин.
Запрошуються всі бажаючі.
Вхід вільний.

Місце проведення: Дніпровська Центральна міська бібліотека, лекційна зала (м. Дніпро, вул. Воскресенська, 23, 3 поверх.)

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here