Донецькі чиновники запропонували заборонити писати в інтернеті паскудства про Януковича

0
30

Учасники колегії Донецької облдержадміністрації підняли питання про посилення відповідальності журналістів в інтернет-просторі. ‘Поки не буде законодавчо передбачено відповідальність журналістів інтернет-простору, діла не буде… Молоді люди зараз користуються інтернет-простором. Ні в одній країні, крім Росії і нас, такого паскудства про перших осіб держави не пишуть’, – обурився один з учасників колегії.

‘Ми найближчим часом будемо пожинати плоди нашого байдужого ставлення до цього. Ви розумієте – паскудство! Ми за допомогою нашої депутатської групи повинні ініціювати законодавчу базу’, – додав він.

‘І найголовніше – закладають невіру у молодих людей. Таким чином, ми виховуємо ціле покоління скептиків. Їм байдуже – що, лише б протестувати. То сланцевий газ, то ще щось, не розуміючи суті проблеми. У нас попереду 2015 рік (рік президентських виборів), ми втрачаємо час!’, – обурився він.

У цей час із зали хтось вигукнув: ‘Давити їх, та й усе!’.

У відповідь на це губернатор Донецької області Андрій Шишацький сказав: ‘Не треба, принаймні, їх, як мінімум, обіймати, а давити вже не всіх’.

Джерело: ZN.ua



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here