15 листопада пройде другий тур місцевих виборів

0
78


У неділю, 15 листопада, пройде другий тур місцевих виборів. Згідно з даними екзитполів вже імовірно відомо, в яких містах кандидати продовжуватимуть боротьбу за крісло мера.Згідно із законодавством, якщо ніхто з кандидатів на посаду міського голови не набрав 50 і більше відсотків під час голосування в першому турі, тоді два кандидати, які отримали найбільше голосів виборців, продовжують боротьбу в другому турі, пише znaj.ua

Києва – до остаточної перемоги Віталію Кличку не вистачає 4%. Йому складає конкуренцію кандидат від” ОПЗЖ ” Олександр Попов, який імовірно набрав 9,62%.

Дніпро – Мер цього міста Борис Філатов, висунутий партією “пропозиція”, посів перше місце з 44,5%. Другий результат-14,4% – виявився у лідера партії “Громадська сила” Загіда Краснова.

Львів – чинний мер Андрій Садовий згідно з даними ексзітполу набрав 41,12% голосів. Його суперником у другому турі стане екс-голова Львівської ОДА, нардеп від “європейської солідарності” Олег Синютка, який отримав другий результат – 27,38%.

Одеса – другий тур виборів пройде і в Одесі-діючий міський голова Геннадій Труханов отримав 34,4% голосів, а кандидат від “опозиційної платформи – за життя”, нардеп Микола Скорик – 17,93%.

Кривий Ріг – у другому турі зійдуться мер міста Юрій Вілкул (“Блок Вілкула ” Українська перспектива”) – у нього 42,8% голосів, і кандидат від” Слуги народу ” Дмитро Шевчик з 31,01% голосів.

Черкаси – у другий тур пройдуть чинний мер міста Анатолій Бондаренко від партії ” За майбутнє “(32,66%) і кандидат від” Голосу ” Віктор Євпак (19,84%).

Чернівці – згідно з екзитполом, продовжать боротьбу у другому турі кандидат від партії ” Єдина Альтернатива “Роман Клічук (29,13%) і Віталій Михайлішин від Партії” Команда Михайлішина ” (21,43%).

Ужгород – у другий тур проходять нинішній мер міста самовисуванець Богдан Андрєєв (23,84%) і кандидат від “Слуги народу” Віктор Щадей (22,73%).

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here