Пловець Антон Коль із Дніпропетровщини виборов «срібло» на Паралімпійських іграх

0
35


У Токіо проходить Паралімпіада. «Срібло» у плаванні здобув Антон Коль із Дніпропетровщини. Нагороду виборов на дистанції 100 м на спині. Про це повідомили в облдержадміністрації.

«На Паралімпіаді у Токіо область представляють 20 спортсменів. Вони змагаються у 7 видах спорту, – розповів начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников. – Вітаємо нашого паралімпійця Антона Коля зі «сріблом» у плаванні. Він виборов медаль у відчайдушній боротьбі».

Антон Коль – багаторазовий призер Паралімпійських Ігор, чемпіонатів світу та Європи.

У Токіо він став другим на дистанції 100 м на спині. Перше місце посів спортсмен із Ізраїля, третє – італієць.

«Антон – мужня та цілеспрямована людина. Він справжній спортсмен. А ще – борець за рівні права та можливості для людей з інвалідністю в регіоні, – сказала начальниця Дніпропетровського регіонального центру «Інваспорт» Олена Зайцева. – Впевнена: на Паралімпіаді в Токіо наші спортсмени зроблять все можливе і навіть неможливе заради нових перемог».

Паралімпійські ігри-2020 проходитимуть у Токіо до 5 вересня.

Учасники розіграють медалі у 22 видах спорту. Українські спортсмени – у 15-ти. Із Дніпропетровщини – у змаганнях з академічного веслування, бадмінтону, дзюдо, кульової стрільби, легкої атлетики, плавання, пауерліфтингу.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here