У Дніпрі проходить лотерея для збору коштів на евакуаційні авто

0
62


Зробити донат від 100 гривень та отримати 3 кілограми ролів, татуювання або політ в аеротрубі. Такі лоти у Дніпрі будуть представлені на онлайн аукціоні-лотереї для збору коштів на відновлення та ремонт автомобілів для евакуації поранених бійців. Про це Відкритому розповіла керівниця благодійної організації Оксана Семехіна.

До волонтерів благодійного фонду звернулись військові медики з проханням відновити та відремонтувати 5 автомобілів для евакуації поранених бійців з передовій. «Це терміново та дуже важливо, бо ці авто евакуюють бійців на нулі. Volkswagen T5, Opel Vivaro та Renault Trafic — ці 3 евакуаційних автівки вже відремонтовані в борг та поїхали на фронт. За допомогою лотереї нам вже вдалося зібрати 6 218 грн, але це лише 5% від потрібної суми. Наразі терміново потрібно відновити ще 2 автівки. Нам потрібна ваша участь, щоб зібрати на ремонт 5-ти машин», – розповіла керівниця благодійної організації «Фонд право на життя» Оксана Семехіна.

Взяти участь у лотереї можна тут. Треба зробити донат та поставити «+» в коментарях під публікацією посту в Інстаграмі. За кожен донат учасник отримує № квитка у благодійній лотереї, де буде проходити розіграш 10 призів: лот №1 тубус від стінгера лот №2 3 кг ролів лот №3 артефакт з передової лот №4 сертифікат на татуювання лот №5 3 сертифікати на політ в аеротрубі лот №6 3 турбо печі Автомобілі потрібно відремонтувати в найкоротші терміни, пояснюють волонтери. Ціна кожної автівки – це десятки врятованих життів наших захисників. Загальний збір 120 000 грн.

Картка Монобанку 5375411202719600
Картка Приватбанку 4731 2196 4407 9489

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here