Унікальна клініка світового рівня UniClinic – гарантія якісного лікування для мешканців Південного Сходу України

0
133

15 серпня у Запоріжжі відкрилася приватна багатопрофільна клініка UniClinic – унікальний заклад, який одночасно відповідає і запитам пацієнтів на якісне медичне обслуговування, і світовим тенденціям розвитку медицини.

У чому ж полягає унікальність UniClinic?  Це перша приватна клініка у Південно-Східному регіоні України, в якій медична допомога надається за більш ніж 50 медичними напрямками. Структура медичного закладу дозволяє пацієнтам потрапити на прийом до будь-якого вузького спеціаліста, оперативно пройти повне медичне обстеження і на основі точного діагнозу отримати високоякісне лікування.

– Ми поставили собі за мету створити в Запоріжжі унікальне медичне середовище, яке відповідало би всім запитам нашого суспільства з одного боку і світовим тенденціям розвитку медицини з іншого, – зазначає співзасновник UniClinic та СЕО компанії-забудовника SENSAR Development Марк Марченко.

Більше не треба їхати здавати аналізи чи проходити обстеження в одному, а лікуватися в іншому місці – увесь спектр необхідних медичних послуг забезпечать високопрофесійні спеціалісти клініки. Особливе значення ці переваги UniClinic мають для мешканців інших регіонів країни, оскільки не лише гарантують оперативність та якість медичної допомоги, а й заощаджують кошти пацієнтів, яким достатньо звернутися до одного закладу, щоб отримати весь комплекс лікування. Крім того, розташування клініки, поблизу від прибережної автомагістралі, дозволяє легко й без перешкод дістатися до місця іногороднім.

– UniClinic – один з найбільших приватних медичних закладів України, – зазначив під час церемонії відкриття клініки її співзасновник та провідний хірург Дмитро Рязанов. – Ми створили цю клініку для надання українцям своєчасної, доступної та ефективної медичної допомоги. Наші пацієнти зможуть пройти всі етапи діагностики і отримати будь-яку медичну послугу – від консультації до лікування, в тому числі й хірургічного.

Відділення UniClinic:

Масштаб клініки відчувається не лише в її площі – 8500 м2, у сучасній архітектурі та підвищеному комфорті, а й перш за все – у медичних можливостях. На п’яти поверхах розташовані всі необхідні для найточнішої діагностики та ефективного лікування відділення:

Поліклініка. Прийом за 50 напрямками: сімейна медицина, педіатрія, вузькі спеціалісти, функціональна діагностика тощо. У разі необхідності за один день можна пройти комплексне обстеження у кількох спеціалістів одразу.

Діагностичний блок. Всі види обстежень: МРТ, КТ, УЗД, рентгенографія, мамографія, ендоскопічні дослідження на новітньому обладнанні від світових виробників Siemens, Fujinon та ін.

Клініко-діагностична лабораторія. Спеціалісти лабораторії якісно та оперативно досліджують понад 200 різних видів аналізів.

Денний стаціонар. Для зручності пацієнтів передбачене амбулаторне лікування за новітніми методиками із застосуванням сучасних медичних пристроїв.

Хірургічний стаціонар. У разі необхідності високопрофесійний персонал здійснить хірургічне втручання на найновітнішому медичному обладнанні та із застосуванням сучасних щадних методик. А якісне відновлення у післяопераційний період забезпечує блок інтенсивної терапії.

Клініка UniClinic оснащена:

  • контрольованою вентиляційною системою очищення повітря;
  • системою обігріву стін в операційних блоках;
  • спеціальними приміщеннями, оснащеними рентгенозахисними матеріалами для КТ та МРТ діагностики;
  • сучасною системою безпеки з камерами відеоспостереження.

Комфортне перебування пацієнтів забезпечують зручні зони очікування, оснащені інформаційними табло, спеціально обладнані «Кімнати матері та дитини».

Запис на прийом в UniClinic – на сайті https://uniclinic.ua/

або за телефоном 9-103 (безкоштовно з мобільних).

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Покровська, 8


Довідка:
UniClinic,власник ТОВ «КРАМ ІНВЕСТ») здійснює надання медичних послуг згідно з Наказом МОЗ України №191 від 01.02.2022 року: Реєстраційне досьє №184/22/М від 18.01.2022 року.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here