У Дніпрі планують звузити тротуар по вулиці Січових Стрільців майже на місяць

0
10


У Дніпрі заплановано тимчасове звуження тротуару по вулиці Січових Стрільців через виконання робіт з будівництва кабельної лінії. Це стосується ділянки біля будинків №14,15 та 17. Про це йдеться на сайті міськради, – пише «Наше Місто».

Проект з будівництва кабельної лінії триватиме з 26 серпня по 25 вересня.

До початку робіт буде розроблена та затверджена тимчасова схема руху транспорту. В зоні виконання робіт буде встановлено огорожу та тимчасові дорожні знаки. Вжито заходів для забезпечення безпеки пішоходів, також буде збережено існуючі інженерні мережі.

Варто звернути увагу, що наразі документ не маж підпису а, отже, ще не є дійсним.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі нещодавно перейменованій вулиці планують дати нову назву.

Окрім того, у Дніпрі перейменували 141 топонім. Місцеві мешканці обурені новим перейменуванням. Дніпряни не оцінили перейменування топонімів від облдержадміністрації і хочуть пояснень. Заступник директора з наукової роботи КП «Музей історії Дніпра» вважає, що не варто перейменовувати ті назви, які нещодавно були перейменовані, це підриває довіру людей.

Натомість історик у Дніпрі зауважив, що затверджений список останніх перейменувань у місті доведеться коригувати.

Окрім того, міськрада Дніпра обирає законні процедури, як зупинити останні перейменування. Усіх мешканців, які незадоволені новими назвами та мають зауваження і пропозиції, просять звертатися із заявами до районних адміністрацій.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here