Що буде з тарифами на опалення у Дніпрі

0
0


Тарифи на опалення у Дніпрі в опалювальному сезоні 2024-2025 залишаться незмінними – 1741,32 грн за 1 Гкал. Проте жителі міста повинні бути готові до відповідальності за несплату за комунальні послуги, оскільки Кабміном знято мораторій на відключення житлово-комунальних послуг у разі заборгованості, а також на нарахування штрафів та пені через систематичну несплату за рахунками. Про це повідомив директор КП “Теплоенерго” Андрій Клименко в етері програми «Шах і мат» на телеканалі «Відкритий», пише Наше місто.

“Ми розуміємо, що для багатьох дніпрян оплата комунальних послуг є важким тягарем. Однак, для того, щоб забезпечити безперебійне теплопостачання, нам необхідно своєчасно розраховуватися з постачальниками енергоресурсів та оплачувати роботу працівників. Тому ми закликаємо всіх споживачів своєчасно сплачувати за спожите тепло”, – зазначив Андрій Клименко.

За його словами, заборгованість населення за теплопостачання зросла на 100 мільйонів гривень порівняно з попереднім сезоном. З метою боротьби з боржниками, “Теплоенерго” змушене подавати до суду на систематичних неплатників. Однак, підприємство готове йти назустріч споживачам, які зіткнулися з фінансовими труднощами.

“Ми пропонуємо всім бажаючим укласти договір реструктуризації боргу. Це дозволить розподілити загальну суму заборгованості на кілька частин і сплачувати її поступово”, – додав директор “Теплоенерго”.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here