Небезпека для життя: підприємці Дніпра бояться потрапити під колеса через відсутність тротуару

0
76


У лютому підприємці Дніпра просили підписати петицію, де зверталися за допомогою у вирішенні питання ремонту дороги та створення пішохідного тротуару від вул. Генерала Захарченко, 14 до вул. Березинська, 80, що на ж/м Лівобережний — 3. Нині дорогу зробили, але пішохідного тротуарту так і немає. Хоча, по факту розглядання петиціі була надана офіційна відповідь, що згідно Протоколу №6 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 02.04.2019, що окрім ремонту дорожнього покриття буде виконано і улаштування тротуарів на зазначеній у петиції ділянці, але цього так і не сталося. Тому зараз ініціативна група створила нову петицію, в котрій просить всіх небайдужих підписати петицію, де йде мова про вирішення питання з улаштуванням тротуару.

“Ми дуже просимо зробити ту частину пішохідного тротуару, яка веде від перехрестя вул. Генерала Захарченко та кінцевої зупинки 76 маршрутного таксі до офісної будівлі по вул. Березинська, 24-А, якщо рухатись у бік двох офісних будівель. Саме по цьому боці дороги щодня рухається близько 600 пішохідів та працівників, а тротуару для пересування там немає та взагалі ніколи не існувало. Ця дорога веде до Новоклочковського кладовища і в поминальні дні тут пересувається ще більша кількість людей, тому пішохідний тротуар тут вкрай необхідний. Також, велике прохання встановити освітлення, тому що у вечірний час йти у темряві по дорозі достатньо небезпечно для життя людей”, – пише автор петиції.

Зараз зібрали 522 голоси, втім, щоб петиція потрапила на розгляд до відповідної інстанції у міській раді, їх потрібно зібрати 1000.

Підписати петицію можна тут: e-dem.in.ua

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here