Як взяти в оренду екскаватор- навантажувач?

0
31

Особливістю екскаватора-навантажувача є здатність виконувати цілий комплекс технологічних операцій. Це робить застосування даної спецтехніки вигідним, з економічної точки зору. Можливість поєднання функцій екскаватора і навантажувача робить машину затребуваною при виконанні робіт в сфері будівництва об’єктів різного призначення, прокладанні та ремонті інженерних комунікацій, сільському господарстві та промисловому виробництві. З фінансової точки зору, організаціям і приватним особам нерідко оренда екскаватора- навантажувача є більш вигідною, ніж покупка і технічне обслуговування.

Для яких робіт залучають екскаватор-навантажувач?

При замовленні в оренду, вам повинні надати одиницю техніки, з урахуванням переліку поставлених завдань. При виборі модифікації звертають увагу на:

  • експлуатаційні показники технічної одиниці (потужність і вантажопідйомність);
  • наявне навісне обладнання;
  • особливості запланованих робіт.

Ківш, закріплений ззаду, застосовують для розробки котлованів, траншей, чистки канав, завантаження та розвантаження сипучих матеріалів. За допомогою відвалу, розміщеного у передній частині трактора, виконують маніпуляції з прибирання снігу, сміття різного походження, виробляють планування майданчиків, вирівнювання ділянок, переміщення грунту.

Екскаватор-навантажувач з гідромолотом ефективно застосовується для розкривних робіт, демонтажу конструкцій із залізобетону і асфальтового покриття.

При необхідності технічну одиницю нескладно оснастити:

  • палетними вилами;
  • відвалами різної форми і призначення;
  • вантажопідйомним або буровим обладнанням.

Важливою перевагою такої техніки є можливість виконання цілого ряду технологічних операцій. Це дозволяє економити час і кошти на залучення додаткових машин та співробітників.

Така техніка необхідна для робіт у сфері:

  • ландшафтного дизайну;
  • благоустрою прибудинкових територій;
  • ремонті та будівництві доріг;
  • прокладанні та ремонті наземних або підземних комунікацій;
  • демонтажі малоповерхових об’єктів різного призначення;
  • зведенні штучних насипів;
  • розробці котлованів, риття та чищенні траншей.

Як взяти екскаватор-навантажувач в оренду?

Великі компанії, зосереджені на прокаті будівельної техніки, мають в розпорядженні великий парк спеціалізованих транспортних засобів. При зверненні з метою оренди рекомендується чітко викласти повний перелік завдань, які планується вирішити. Це дозволить менеджеру компанії підібрати найбільш вдалу модель для замовника з урахуванням цілей, а також надати при необхідності додаткове навісне обладнання.

Інформація про обсяг планованих робіт, особливості об’єкта та місце його розташування дозволить визначити вартість послуги ще на етапі попереднього замовлення. Серйозні компанії, такі як Express Tehbud, мають прозору політику ціноутворення і фіксовані тарифи. На їх основі можна зробити точні розрахунки на етапі оформлення замовлення.

Де замовити екскаватор-навантажувач?

Великі спеціалізовані компанії мають у своєму розпорядженні велику кількість різноманітної будівельної техніки і повний штат кваліфікованих водіїв. Це дозволяє клієнтам отримати техніку в чітко встановлені терміни, а також є гарантією точного та безпечного виконання всіх необхідних робіт.

Компанія Express Tehbud має великий досвід у сфері оренди спеціалізованої техніки. В каталозі організації є різні модифікації екскаваторів-навантажувачів, які можна взяти в оренду, на вигідних умовах. Клієнтам доступні маневрені і потужні JCB 3CX і JCB 4CX, а також багатопрофільна техніка Caterpillar з мінімальним радіусом повороту.

Злагоджена робота всіх співробітників та грамотна організація обслуговування дозволяє компанії запропонувати не тільки низькі ціни, але і гнучкі умови оплати.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта є гарантією високої швидкості та якості обслуговування.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

 

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here