SpaceX Ілона Маска замовила труби для ракет у Нікополі

1
14


Американська аерокосмічна компанія SpaceX замовила спеціальні труби у українського виробника безшовних нержавіючих труб, нікопольської компанії “Сентравіс”.

Труба українського виробника буде використана для подачі палива в ракети, повідомила пресслужба компанії.

Це 28 тонн товстостінної труби, яка здатна витримувати надвеликий тиск і працювати в умовах агресивного середовища. Подробиці проєкту, в якому буде використана продукція “Сентравіс”, SpaceX не розголошує. Проте є ймовірність, що труби призначені, щоб подавати паливо в ракети.

Нетипове замовлення виконано менш ніж за три місяці в Нікополі – місті, яке щодня відчуває на собі російський терор. Поставку “Сентравіс” здійснила через американського дистриб’ютора Allied Stainless Group Inc, який на замовлення аерокосмічної компанії збирає весь пакет необхідних матеріалів, розповів Дмитро Киселенко, менеджер з продажів Centravis Sales America.

За його словами, саме замовлення від SpaceX нетипове – безшовної нержавіючої труби подібного діаметру та характеристик серійно не виробляють.

Джерело: money.comments.ua

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

1 COMMENT

  1. thiefcrazy98
    thiefcrazy98

    The Real Person!

    Author thiefcrazy98 acts as a real person and verified as not a bot.
    Passed all tests against spam bots. Anti-Spam by CleanTalk.

    The Real Person!

    Author thiefcrazy98 acts as a real person and verified as not a bot.
    Passed all tests against spam bots. Anti-Spam by CleanTalk.

    Привіт, друзі! Нещодавно почав цікавитися баккарою на CasinoUA і помітив, що вона досить популярна. Але мені незрозуміло, у чому особливість цієї гри та які основні стратегії, які варто використовувати. У чому її переваги порівняно з іншими іграми, такими як блекджек або рулетка? Може, хтось поділиться своїм досвідом, як вони почали грати і що з цього вийшло?

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here