На Закарпатті хлопчика назвали ім’ям Янукович, щоб підтримати президента

0
25

На Закарпатті хлопчика назвали імям Янукович, щоб підтримати президентаЖиве він в селищі Середнє. Його звуть Брежинський Янукович Іванович. Народився у грудні 2009-го перед президентськими виборами. Тамтешній Янукович любить чіпси, а Колу називає вином. Так його назвала мама при народженні, аби тодішній кандидат на посаду президента виграв вибори.



Так закарпатська родина ромів вирішила допомогти улюбленому кандидатові й назвала хлопчика Януковичем.



‘Ми дуже хотіли, щоб Янукович виграв вибори, тому назвали малого на його честь. І допомогло. Він виграв’, – пояснює мама хлопчика Олена Брежинська.



Ніяких скорочень для Януковича у сім’ї Брежинських не визнають. Ніяких Яромирів, Янів, ба навіть Яників. Хлопець реагує тільки на своє повне ім’я.



‘У цій сім’ї з Януковичем ніхто не сперечається. Гуляти, значить гуляти. У нього все під контролем і всі на побігеньках. Але батьки не скаржаться. Тато переконаний: із таким іменем хлопчик далеко піде. У таборі він справжня зірка’, – відзначає видання.



Мама хлопчика мріє, аби в гості до їхнього закарпатського Януковича приїхав київський: ‘Ми б хотіли покликати Віктора Януковича до нас в гості, щоб познайомився з малим Януковичем. Щоб знав, що і у нас є малий Янукович’.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here