Зачаровані світи

0
45

19 грудня о 19:00 в галереї-книгарні Чорна ящірка відкриється виставка Ольги Яценко Зачаровані світи. Замріяні та казкові, картини художниці якнайкраще пасують до першого з зимових свят дня Святого Миколая, коли під дитячими подушками містичним чином виникають подарунки, а в повітрі вперше зявляється морозяний аромат дива.

Ольга Яценко київська художниця, ілюстраторка, графічна дизайнерка та фотографиня. Працює маслом, аквареллю, любить графіку. Вона говорить про себе: Не уявляю життя без малювання. Для мене це спосіб зобразити світ таким, яким я його бачу. Бути художником дуже відповідальна і важлива робота для мене, треба весь час вчитися, вдосконалювати навики, намагатися помічати те, чого не видно зазвичай, і втілювати це у картинах. Хочеться створювати цікаві роботи, даруючи тим самим щось хороше для людей і світу.

Виставка Зачаровані святи точно подарує людям щось хороше, адже під час її відкриття в Чорній ящірці відбудеться благодійна вечірка на підтримку ініціативи Олені Святого Миколая. Мета цієї ініціативи в період новорічних свят доправити подарунки до дітей, які мешкають у прифронтових зонах Луганської та Донецької областей. Це серйозна задача, адже таких дітей нараховується близько 14 тисяч. На відкритті виставки відвідувачі зможуть залишити для дітлахів солодкі подарунки, книжки, підписати для них листівки з теплими словами або пожертвувати гроші, на які Олені Святого Миколая придбають щось із заповітних дитячих списків мрій.

Чекаємо всіх 19 грудня о 19:00 в галереї-книгарні Чорна ящірка за адресою Троїцька площа, 3 (вхід крізь арку).

Довідки за телефоном: 067 561 57 98.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here