Вуличний університет в Дніпропетровську

0
27

Вуличний університет в ДніпропетровськуВуличний університет це освітній проект нового формату знання плюс, стіни мінус, що має на меті надати безкоштовно корисні знання без обмежень у вигляді стін чи оцінок. Стартував проект у різних містах України: у Львові (2012 рік), Ужгороді (2012 рік), Хмельницькому (2011 рік), Феодосії (2011 рік) за аналогією до подібних ініціатив у всьому світі.

Освітній проект Вуличний Університет. Дніпропетровськ дає можливість усім жителям міста отримати неупереджену кваліфіковану думку провідних фахівців у різноспрямованих галузях сучасної науки. Проходить у форматі вільної зустрічі на свіжому повітрі, відбувається двічі на рік у травні й вересні, оскільки безпосередньо залежить від погодних умов.

Перша сесія Вуличного Університету. Дніпропетровськ стартує 17 травня 2014 року й триватиме протягом двох днів (17-18 травня 2014 року) у сквері імені Леніна, що за Дніпропетровською обласною державною адміністрацією цей курс лекцій буде присвячено темі Формування громадянського суспільства в Україні, що висвітлюватиметься провідними фахівцями в галузі гуманітарного знання (політологія, філософія, соціологія, історія, філологія, журналістика).

Участь у проекті безкоштовна!



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here