Захід на вшанування пам’яті жертв Голокосту з нагоди 70-річчя звільнення бранців нацистського концтабору Аушвіц-Біркенау

0
20

вул.Леваневського 13,

Будинок Вірменського культурного центру ‘Вардуі’

За довідками звертатися по тел.:+380 050 452 21 63

15 лютого відбудеться захід на вшанування пам’яті жертв Голокосту з нагоди 70-річчя від дня звільнення бранців нацистського концтабору Аушвіц-Біркенау. Захід пройде у будинку Вірменського культурного центру Вардуі.

Організатори: ГО Дніпропетровський центр вірменської культури Оджах та Український інститут вивчення Голокосту Ткума.

Кожна невинно загублена людська доля залишає шрам на памяті цілого народу та має попередити повторення подібних трагедій у майбутньому. Сьогоднішні події свідчать, що світ ще не навчився вчасно попереджувати нові трагедії і тому є задача нагадувати суспільству про уроки історії, що стали трагедією для всього людства.

Нажаль, вірменський і єврейський народи поєднують не лише стародавня історія, але й жахливий злочин на протязі сучасності цивілізованого ХХ сторіччя, який став чи не найкривавішім за всю історію існування людства. Заздалегідь сплановані та виконані з нелюдською жорстокістю злочини проти людства Геноциди ХХ сторіччя поставили під сумнів цивілізованість світу.

Жах концтаборів досі переслідує нас. Захід організований з метою віддати пошану жертвам Голокосту та розділити біль єврейського народу. Українці, вірмени, євреї мають спільними зусиллями боротися за пам’ять жертв Геноцидів ХХ сторіччя, щоб вони не стали марними і жоден народ більш не постраждав і не зазнав невиправних втрат.

Запрошуємо приєднатись до нас усіх бажаючих.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here