Музичний майстер-клас Символічний зміст музики””

0
10

Заняття Символічний зміст музики.

Музичний майстер-клас

На Вас чекають кілька творчих завдань та дружня бесіда.

На занятті ми будемо вчитися слухати музику і розуміти її мову. Відкриємо символічний зміст музичних творів та зрозуміємо їх універсальність і відкриємо унікальний зміст.

Музика це тілесне втілення невидимого Леонардо да Вінчі

Символи музики звучать в унісон із символами нашого внутрішнього світу, надихають і сповнюють сил, а мова музика може бути містком до зустрічі з собою. Ніхто не може навчити нас слухати музику, бо її справжнє відображення знаходиться в нашій душі, але можна створити атмосферу для зустрічі з музикою.

Все, що існує в цьому світі звучить якимось особливим чином, космос, природа, кожна жива істота. Музика зявляється всюди, де є життя, рух та зміни. Вона розвиває в нас здатність чути, а це значить також почути інших. Як часто нам бракує цієї здатності? А чи вдається на почути себе, у нескінченному потоці інформації, розмов, планів і турбот, чи не втрачаємо ми щось справді цінне і варте уваги? Можливо, варто зупинитися і просто слухати&hellip,

Отже, ласкаво запрошуємо у світ музики та її символів!

Внесок учасника: 50 грн.

Тривалість: 1,5-2 год.

Чекаємо на Вас!

Обовязкова попередня реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/ClrOQPsziMGaI1VG3 або за тел.: (068) 856-24-72, (067) 503-03-71.

Детальніше про культурний проект Символопростiр, у рамках якого відбудеться це заняття: https://www.newacropolis.org.ua/

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here