VІ етап Чемпіонату України з автомобільного кросу

0
18

22-23 жовтня 2016 р Дніпропетровський обласний автомобільний клуб і підрозділ Автомобільної Федерації України в Дніпропетровській області, згідно календаря Автомобільної Федерації України, затвердженим Міністерством Молоді та Спорту України проводить ІV етап Чемпіонату України з автомобільного кросу.

Змагання пройде в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області на території балки п. Опитне.

Унікальна по конфігурації траса для проведення змагань з автоспорту введена в експлуатацію у тому році. Довжина траси основної доріжки 1400 метрів.

Спортсмени із Києва, Запоріжжя, Мелітополя, Харкова, Одеси, Донецька, Олександрії, Полтави, Кіровограда, Кременчука, Жовтих Вод, Старобельська, Вінниці, Чернівців і, звичайно ж, Дніпропетровська приїдуть показати свою професійну підготовку в дисципліні автокрос.

Чемпіонат України з кросу проводиться в п’яти класах легкових автомобілів і трьох групах спеціальних кросових болідів баггі. Окремим заліком виступають юніори на міні баггі.

Метою проведення змагань є пропаганда безпеки дорожнього руху, популяризація автомобільного спорту серед автолюбителів, дотримання водіями правил дорожнього руху, привернення уваги молоді до технічних видів спорту, як форми проведення дозвілля та пропаганди здорового способу життя.

Програма змагань розрахована на два дні. У суботу, 22 жовтня з 11:30 почнуться тренувальні заїзди, які о 13:30 продовжаться контрольними стартами. Перші предфінали і фінали заплановані на 15:30. У неділю 23 жовтня гонка продовжиться церемонією урочистого відкриття о 10:00, за яким підуть всі залишилися старти. Нагородження переможців і призерів відбудеться з 15:30 до 17:00.

Додаткова інформація знаходиться на сайті Автомобільної федерації України www.fau.ua та офіційний дошці оголошень на сайті кросового комітету ФАУ www.cross.fau.ua.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here