Кінопоказ: THE BEST OF KISFF 2016

0
29

Кінопоказ: THE BEST OF KISFF 2016

THE BEST OF KISFF 2016 Вибрані роботи.

Щороку, Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (KISFF)пакує валізи та покидає Київ для того, щоб не тільки столичні кіномани мали змогу переглянути актуальний короткий метр, але і жителі інших міст України.

KISFF це найбільший фестиваль короткометражних фільмів в Україні. Цього року він тривав 5 днів: на 5 локаціях було представлено більше 250 фільмів, Київ відвідало декілька десятків закордонних та українських представників кіноіндустрії, а кількість відвідувачів #KISFF2016 перетнула позначку у 15 000 відвідувачів.

Звичайно, дві добірки фільмів не замінять сам #KISFF2016, але представлять есенцію цьогорічного фестивалю.

Перший блок присвячений переможцям фестивалю: володар головного призу міжнародного конкурсу, фільм Партнер Антуана Жоржіні, Хотару Вільяма Лабурі, що отримав приз за найкращу режисуру, стрічки Тематичний Парк та Фройд та друзі володарі особливих відзнак журі. Окрім них до добірки увійде переможець національного конкурсу фестивалю Останній відвідувач Олександра Шкрабака.

Хронометраж: 89 хв.

До другого блоку увійдуть фільми з тематичних блоків фестивалю. Тут і іронічна новозеландська комедія, володар призу глядацьких симпатії найважливішого фестивалю короткометражних фільмів у місті Клермонт-Ферран, і володар цьогорічної Bafta, переможець минулорічного Cannes Film Festival, один з номінантів з на премію Oscar та багато інших фільмів.

Хронометраж: 93 хв

Дата: 17.11.2016

19:00 – перший блок (https://goo.gl/Ja0ktv)

21:00 – вторий блок (https://goo.gl/sfNlA0)

Квартира, Арт-Центр

ул. Красная Площадь, 3-1. Мансарда

Цена билета: 50 грн.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here