Гастрономічний фестиваль Ай, да, Еда!””

0
31

Гастрономічний фестиваль Ай, да, Еда!

Запрошуємо на Гастрономічний фестиваль ‘Ай, да, Еда!’що відбудеться під час Дня міста, 08 та 09 вересня з 09:00 години ранку на Фестивальному причалі.

Фестиваль обєднає кращі гастрономічні і кулінарні традиції України.

Гастрономічний фестиваль ‘Ай, да, Еда!’- це більше 20 точок ресторації стріт-фуд: смаки Одеси, Києва, Тернополя, Полтави- і все це у нас.

Фестиваль – це асорті оригінальних харчових локацій, традиційні кухні, свобода смаків.

Фудкорт та зони релаксу від ТМ Buvette та ТМ Alokozay дозволять кожному бажаючому відчути себе як вдома, ми створюємо спільно з Партнерами нашого заходу територію підвищеного комфорту для повноцінного відпочинку.

Як завжди, на локації будуть встановлені відразу декілька Національних Рекордів України.

Один з них – ‘Найбільший сендвіч’ від ТМ Алан, який буде представлений гостям фестивалю в незвичайному форматі.

А 120 видів закусок до пива на одній тарільці- це ще один гастрономічний рекорд, який з радістю буде подарований жителям і гостям нашого фестивалю ТМ Полтава.

Діти завжди в центрі уваги-для них фотозони та інтерактиви, конкурси, призи, подарунки, майстер-класи , шоу гігантських мильних бульбашок від ТМ Flay Kids та Vladi Toys, ТМ Золоте Зерно.

Кондитерська компанія АВК традиційно підготувала для дорослих та дітей солодке свято: дитяче ігрове містечко від торгової марки Жувіленд, яскраві фото-зони та зони для відпочинку. Солодощами компанії та кавою від торгової марки Baristi можна буде посмакувати, придбавши їх просто на локації АВК під час виїзної торгівлі.

А повітряна куля бажань від Кондитерської Компанії АВК, анімація, паркові ігри не залишать байдужими не тільки дітей, а й їхніх батьків.

Весь день в суботу на сцені для Вас: Mind The Gap (Дніпро), PILA (Бердянськ), Octopus Inc (Запоріжжя), Листи N (Дніпро), Endorphine (Камянське), The Lakes (Дніпро), Karyotype (Дніпро), BAKENBARDY (Дніпро), SILVERTOWN (Камянське) – творчість яких створить настрій та атмосферу.

Як завжди надамо сцену і для юних артистів: Дитячі вокальні та хореографічні колективи, Вокалістка Анастасія Картвелішвілі, Театр пісні Біс

Але найяскравішими подарунками на День міста Дніпро будуть безсумнівно відразу кілька подій: Благодійний фонд Олександра Петровського ‘Солідарність’ дарує концерт знаменитого Гурту Попадюк Бенд – насолодитися виступом зможе кожен бажаючий 9 вересня в 19-00 на Фестивальному причалі.

Ще один неймовірний подарунок жителям і гостям міста Дніпро робить підприємство Новомосковський посуд – це реєстрація рекорду України ‘Найдовша Набережна в Європі’.

БО Благодійний фонд Злагода запросив на ярмарок до свята Дня міста найкращих майстрів з усією України.

На ярмарку будуть представлені вироби кращих майстрів, умільців сучасного і народної творчості ‘Hand Made’. Ви зможете побачити і придбати широкий асортимент авторських виробів. Кожен відвідувач виставки зможе підібрати унікальний виріб ручної роботи для свого інтер’єру або вибрати душевний подарунок близьким і рідним до свята або просто так. А можливо, просто надихає і почне творити сам. Кожен бажаючий зможе взяти участь у цікавих майстер – класах.

Гастрономічний фестиваль ‘Ай, да, Еда!’- це створення гарного настрою, вільного простору для насолоди прекрасними теплими днями осені.

Заходьте до нас на Гастрономічний Фестиваль ‘Ай, да, Еда!’!!! Ми всім завжди раді !!!!!

Контактна особа: Булах Олена (тел. 067-700-88-88) з радістю відповість на всі ваші запитання!

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here