8 апреля, Концерт легендарной украинской группы „Вій”, Клуб Дом Кабаре

0
22

8 апреля, 19:00, концерт легендарной украинской группы Вій, Клуб Дом Кабаре



Вперше в Дніпрі в рамках ювілейного туру Україною група Вій (dark, Ethno, fusion) виступить з сольним концертом Вій – XX років.



8 апреля, Концерт легендарной украинской группы „Вій”, Клуб Дом Кабаре

08 квітня. початок: 19:00

Клуб Дім Кабаре (ДК, вул. Гопнер 4-а)

Довідки за тел.: 33-55-82, 745-10-60, 46-04-31, 095-230-11-33

Квитки продаються:



Арт-крамниця Білокнижник (вул. Червона Площа 3)



Магазин-музей Мамай (пр. Карла Маркса 18)



Вій – XX років.

Виступи міфічного, але не надуманого, а цілком реального Вію за енергетикою не порівняти із жодною українською групою. Властива тільки їм готична психоделія часто перетворює звичну публіку під сценою на ритуальних прочан, покровителем яких і є цей, небезвідомий Вій.

Прочани знають усі слова групи, це вам не який-небудь гоп-поп-гурт, де пісні ллються рікою, як лайно в корівнику. Кожна нова пісня Вія – на вагу золота. Вій з тих, які не поспішають жити, вони творять у ногу з часом, не намагаючись перестрибнути цю саму ногу, спотикаючись, падаючи, так і не втямивши основного, як мудрий казав Важливо не швидше знайти потрібну дорогу, а якомога більше побачити по цій дорозі.

Дмитро Добрий-Вечір каже, що Вій – це зброя із заплющеними очима, і залежно від того, хто візьме в руки цю зброю – добра чи погана людина, такими й будуть наслідки. Десь так воно і є…

Виступ Вія – як виступ професора перед аудиторією – нічого зайвого, тільки музичний контакт. Як скеля, що викликає повагу у перехожого лише самим фактом свого існування…

Клуб Дім Кабаре

Адрес: ул. Гопнер, 4-А, Центр (ЦУМ) 2-й этаж (над Coffee Room)

Тел.: 050 208 99 72

Вартість: передпродаж 70 грн, в день концерту 90 грн

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here