11 декабря, Тітонька Чарлі

0
46

11 декабря, Тітонька Чарлі

11 декабря, Тітонька Чарлі



Музика О. Фельцмана

Лібрето В. Полякова

Вірші Р. Рождєствєнського (за пєсою Б.Томаса)

Переклад на українську С. Борщевського

Тітонька Чарлі (музична комедія на 2 дії)



Режисер-постановник нар. арт. України Лідія Кушкова

Художник-постановник Дарія Біла

Диригент Юрій Бєднік

Хореограф Вячеслав Івлюшкін

В ролях: нар. артисти України Григорій Маслюк, Михайло Чернявський, народний артист України: Василь Крачковський, засл. артисти України Віктор Гунькін, Валерій Мойсеєнко, Заслужена артистка України: Ірина Медяник, Наталія Тафі, артисти Анатолій Корольов, Яна Григоришина, Олена Вербова, Людмила Кусакіна, Тетяна Башкатова, Влад Олійник, Максим Подорожній,Світлана Сушко, Володимир Носко, Дмитро Прищепо, Володимир Бережницький, Вілен Головко та ін.



Блискуча фарсова пєса англійського драматурга Брендона Томаса вперше побачила світ у Лондоні у 1982 році і відразу побила всі рекорди – вистава пройшла 1466 разів, а бродвейська постановка 1893 року не сходила зі сцени чотири роки. Драматург написав її спеціально для комедіанта Сідні Пенлі, який був режисером постановки і виконавцем ролі донни Люсії. Спектакль мав такий успіх, що Пенлі перетворився на багатія і на зароблені кошти створив власний театр. Пєса стала рекордсменом і в кіноіндустрії існує більше тридцяти екранізацій різними мовами світу.



У 1973 році режисер Юрій Хмельницький запропонував відомому композитору Оскару Фельцману написати на знаменитий сюжет музичну комедію. Вірші написам сам Роберт Рождєствєнський, а лібрето створив популярний письменник-сатирик того часу Володимир Поляков. Вперше як музична вистава Тітонька Чарлі була поставлена в Краснодарі, а згодом у Московському театрі оперети і дуже швидко стала шлягером. У 1975 році на екрани вийшов фільм Здравствуйте, я ваша тетя, знятий за оригінальним сценарієм В.Титова, лише за мотивами пєси Б.Томаса, тому наш шановний глядач не повинен дивуватися багатьом розбіжностям як у іменах персонажів, так і у сюжетній лінії.

Дата премєри – 17 лютого 2011 року.

Тривалість вистави 2 год. 15 хв.

Приємного Вам перегляду!

Академический Украинский Музыкально-Драматический им. Т. Г. Шевченко

ул. Ленина, 5, тел.: 778-55-55 (касса), 744-52-35, 744-11-27

Время: 17:00

Цена билета: 20 – 80 грн.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here