17 червня в Києві відбудеться конференція BDMSummit 2017 Summer

0
32

17 червня в Києві відбудеться конференція BDMSummit 2017 Summer для sales-менеджерів, business development менеджерів та власників IT-аутсорсингових компаній. В події візьме участь близько 300 учасників та 25 спікерів, котрі досягли значних результатів в продажах та розвитку своїх IT компаній.

Деталі про конференцію, відгуки на сайті: http://bdmsummit.com/

Аудиторія конференції:

* Власники, CEO та СTO малих та середніх аутсорсингових компаній

* BD, Marketing, Sales та Account менеджери IT сервісних компаній

* ТОП-менеджмент компаній

——————————

Рубен Мелконян

Тема: Scaling sales. Як масштабувати продажу у відповідності з ростом компанії

QuantuMobile business development director, business trainer.

Sales and business development professional. Worked in large IT outsourcing companies. Started own business one year ago and drive it forward.

Олена Петращук

Має цікавий досвід роботи в ІТ аутсорсу, а також бажання поділитися своїм досвідом з комюніті. За 7 міс на позиції VP Sales and Marketing в компанії Seductive Mobile, реалізація зросла на 30 %. Все завдяки новим запропонованим каналам продажу, в тому числі відвідування IT івентів закордоном.

Орися Скляр

8+ років в ІТ, 4 роки на керівних посадах Маркетингу і Sales, 2 роки роботи в Канаді в Global Technology Center компанії McCain Foods, Консалтинг з маркетингу і Sales для IT стартапів і невеликих компаній, співзасновник New Business Agency.

Антон Федулов

Тема: Проблеми та вирішення в продажах IT-аутсорсингу в 2017 році

Операційний спеціаліст і менеджер по розвитку бізнесу з досвідом роботи близько 7 років в B2B продажах ІТ/Телеком/Софтвер рішень. Займається розвитком бізнесу, відкриває нові канали продажів, створює ревенью-стрім для компаній.

Ірина Ковальова і Анастасія Бобешко

Тема: Холодні комунікації або як стукати, щоб відкрили

Anastasiia is a creative writer, editor and marketing professional. Through her career in IT, she has been involved in marketing, writing, PR, sales, business development and project management. She has plenty to share with everyone involved in sales and marketing activities.

Irina is a marketing and business development professional in the field of IT products and services. Through more than 5 years in IT marketing, shes become an expert in marketing research, PR, content marketing, branding, advertising, SEO, project management.

——————————

Конференція буде проходити в 3 потоки:

* Sale like a PRO

Потік для sales-менеджерів, bd-менеджерів, власників малих аутсорсингових компаній, що здійснюють продажі власноруч. А також для усіх, хто продає B2B товари та послуги в північній Америці та західній Європі. Продажі через LinkedIn, автоматизовані холодні контакти, продажі вживу на подіях, реферальні, і звичайно ж виграш проектів на Upwork це лише частина тем, що будуть обговорюватись. Потік буде цікавий тим, хто відчуває нестачу клієнтів для росту бізнесу.

* Outsourcing Hero

Потік для власників малих та середніх аутсорсингових компаній, топ-менеджменту та бізнес-девелопмент менеджерів. На яких клієнтів орієнтуватись, яку нішу вибрати? Як скласти вбивчу пропозицію для клієнтів цієї ніші? Що робити чи не робити в бізнес-девелопменті? В чому культурна різниця в стилі ведення бізнесу у нас і в північній Америці чи західній Європі? Потік буде цікавий, якщо є бажання залучати більше клієнтів з меншими зусиллями.

* Workshops

Майстер класи- Тематичні майстеркласи, гарячі дискусії та індивідуальний підхід. Деякі теми видаються нам настільки цікавими, що вимагають окремого розгдяду в форматі більшому за просто ознайомлення. Якщо ви хочете на місці навчитися запропонованим sales та bdm технікам вам сюди.

Завдання конференції:

– Сприяти обміну досвідом в індустрії,

– Притягнути більше валюти в українську економіку,

– Надихнути на нові звершення найбільш продуктивну частину українського IT.

Доповідачі конференції: BDM, sales та топ-менеджери IT-аутсорсингових компаній з більш як 5-річним досвідом управління, власники невеликих динамічних IT-аутсорсингових компаній, а також провідні експерти та консультанти.

Чому не можна пропустити?

– Унікальна нагода раз в рік поспілкуватись з більшістю колег по цеху,

– Ексклюзивна практична інформація від гравців ринку, про яку не говорять публічно,

– Цікаві спікери з актуальною інформацією,

– Потенційні партнери.

Вартість квитків:

До 24 Квітня ціна 80 USD.

Після 24 Квітня ціна підніметься до 110 USD !

Для Вас також діє знижка 10% по промокоду: BDMS17S_Dneprcom

Нагадуємо, що у вартість квитка входить вільне відвідування всіх потоків конференції, обід, afterparty та відеозаписи.

Зареєструватись: http://bdmsummit.com/#pricing

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here