Бізнесмену з Дніпра Ігорю Коломойському вручили третю підозру

0
16


Українському бізнесмену з Дніпра Ігорю Коломойському повідомили про третю підозру. Вона стосується заволодіння коштами ПриватБанку. Про це пише Відкритий з посиланням на радника голови ОП Сергія Лещенка.

Коломойського підозрюють в організації групи, яка підробляла документи з метою незаконного привласнення коштів ПриватБанку. Підозру вручили після того, як відповідне розслідування провело Бюро економічної безпеки. Але досудове розслідування наразі ще триває. Йому висувають наступні обвинувачення: підробка документів на переказ коштів; заволодіння чужим майном у великих розмірах шляхом організації злочинного угруповання; придбання та розпорядження майном, отриманим незаконно.

“Досудовим розслідуванням установлено, що Коломойський створив та очолив організовану групу. До її складу також входив керівник Столичної філії ПриватБанку Сергій Волков та інші службові особи Столичної філії та Головного офісу ПриватБанку”, – повідомив Лещенко. За його словами, підозру Коломойському вручили в ізоляторі, у присутності адвоката.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here