Для порятунку херсонських тварин до волонтерів приєдналися дніпровські школярі

0
7


Надзвичайна ситуація, яка зараз відбувається у Херсоні, сколихнула всю Україну. Поряд з рятувальниками та різними державними структурами знов стали волонтери. Вони допомагають в евакуації та забезпечують першим необхідним. Повсюди триває збір продовольства та речей для людей і тварин.

І як завжди у перших лавах дніпряни. Благодійний фонд «Щасливі жінки України» зосередився на допомозі врятованим від повені домашнім тваринам і об’явив збір першочергового необхідного. Результат просто вразив.

“Наш фонд об’єднався з давніми київськими партнерами, які зараз безпосередньо займаються у Херсоні евакуацією людей та тварин. Це фонд «Ми сильні – ми вільні» та київська спільнота Аероволонтер.Вчора ми об’явили збір переносок для тварин та кормів. Планували, що вже сьогодні машиною відправимо до Херсону 40 переносок та 100 кг корму”,- розповідає голова фонду Світлана Лєщинська.

Несподівано інформація потрапила у шкільні чати. До збору долучилися школи та гімназії міста, зокрема 41-а гімназія, школа №129 та 131, НВК 4, НВК 148 планета щастя та багато інших. Тільки від них вже більше 40 переносок, багато корму, різноманітних ветеринарних засобів.
А збір триває. Люди несуть навіть човни, хтось допомагає грошима. Все це вже сьогодні поїде до Херсону.

Джерело: dv-gazeta.info

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here