Дніпряни приручили диких білок

0
12


Містяни спорудили в себе на балконі годівничку зроблену з кокоса та насипають туди смаколиків для білок. Цей процес Ольга та Олександр фільмують на камеру та викладають в свій блог в Instagram під назвою “За моїм вікном” – @behind.my.windows

Містяни дали імена пухнастикам- Буппі або Булка. Є ще Джекіл, Хайд, Шоста та Сьома.

Найчастіше до дніпрян навідується саме Булка, яка любить камеру та постійно позує, коли опиняється на балконі. Білочка вже ручна, тому дозволяє себе чіпати та брати на руки.

“Найсмішнішу частину нашого спілкування з нею ми називаємо – “теліпати Булкою”. Коли вона приходить за горішками, то спочатку лізе до долоні з волоськими горіхами. Вони повинні бути не тільки полущені, а й трохи подрібнені, бо наша цукерочка любить саме такі, – розповідають дніпряни.

Булка досить норовлива та може посварити своїх “кухарів”, якщо ті дадуть їй цілий горіх.

“Булка бере насіння з кокосу, відпускає його, їсть. І от, поки вона їсть, ця кокосина б’є їй по жбану. Насіння Буппі любить, а кокосові побої — ні. І тут приходить на допомогу Сашко. Він підставляє долоню під Булчине пузо, і вона валяється, як на дивані та їсть свій десерт, не винирюючи з кокоса”, – розповідають дніпряни.

Крім білочок до містян іноді приходять синички, яких теж смачно годують та відзнімають на камеру.

Джерело: dnepr.info

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here