Дніпропетровщина – у ТОПі Міністерства цифрової трансформації України

0
9


Мінцифри підсумувало результати Індексу цифрової трансформації регіонів 2023 року. Дніпропетровська область – на першому місці. Про це повідомляє Урядовий портал. Міністерство цифрової трансформації України підсумувало результати роботи 2023 року за Індексом цифрової трансформації регіонів.

Його мета — оцінити ефективність цифрових рішень на місцях та визначити рівень цифрової культури громадян. Дослідження Індексу відображає результати роботи CDTO і цифрових команд ОВА за рік за новими показниками вимірювання, зокрема у сферах охорони здоров’я, цивільної безпеки та доступності адміністративних послуг.

Індекс містить 8 основних блоків: Інституційна спроможність; розвиток інтернету; розвиток ЦНАП; впровадження режиму «без паперів»; цифрова освіта; візитівка області; проникнення базових електронних послуг; галузева цифрова трансформація. Дніпропетровська область посідає перше місце за 2023 рік у ТОПі цифрової трансформації.

“Важливе досягнення для міста, адже одним із блоків, яким займається КП «єДніпро», є Цифрова освіта Дніпра”, – заявили в “єДніпро”.

Нагадаємо, в Україні було збито перший безпілотник Shahed-238, який має реактивний двигун.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here