Акцію «В память о деде отожмусь за победу!» скасували через політичну символіку

0
26

Напередодні Дня Примирення і Дня Перемоги політичні партї домовилися про те, що ніхто не буде використовувати політичну символіку та агітацію у місяцх масових заходів і народних гулянь.

Але дотрималися обіцянки не всі. На Набережній і Фестивальному причалі людям роздавали синьо-білі кульки з логотоипом оппоблоку, встановили намети у такому ж стилі. Денис Мінін, Президент всеукраїнської громадської організації STREET WORKOUT , повідомив, що спортивні заходи, заплановані 9 травня на Фестивальному причалі, не відбудуться.

‘Ми прийшли на Фестивальний причал і побачили численні наметі з символікою Опозиційного блоку. Ми виступаємо за здоровий спосіб життя, збиралися провести традиційне спортивне свято на честь захисників батьківщини і ветеранів Великої Вітчизняної. Завжди в цей день ми робимо акцію В память о деде отожмусь за победу! , 34 032 віджимання, за кількістю годин, яку тривала Велика Вітчизняна війна. Але на тлі чиєїсь політичної агітації ми цього робити не будемо. На жаль, захід довелося скасувати’, – розказав Денис.

Джерело: 9-channel.com

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here