Дніпропетровськгаз модернізує газорозподільну систему області

0
55


Цього року АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), спрямує на критично важливу модернізацію газорозподільної системи регіону 76,1 млн грн. За ці кошти буде проведено заміну: старих ШГРП та ГРП, КБРТ, лічильників газу для побутових споживачів, пошкоджених ділянок газопроводів тощо. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

План розвитку підприємства, зокрема витрати та напрями використання коштів, для АТ «Дніпропетровськгаз» щорічно затверджує Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Відтак, цього року по регіону буде замінено 90 ШГРП та 23 ГРП. Замість старого обладнання будуть сучасні шафові газорегуляторні пункти українського виробництва RGC Production. Також газовики встановлять понад 450 новеньких КБРТ і замінять майже 1,1 км сталевих газопроводів на поліетиленові. Крім того, буде придбано 4,8 тис. лічильників газу для проведення заміни побутовим споживачам.

Роботи виконуються за рахунок тарифу на послуги розподілу газу. Тому Дніпропетровськгаз нагадує, що від вчасної оплати споживачів залежить стабільна робота газорозподільної системи Дніпропетровщини.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here