Мешканці Дніпра судяться через незаконну прибудову

0
49


У Дніпрі мешканці одного з будинків вже більше року судяться з бізнесменами, які відкрили магазин у незаконній прибудові. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний» із посиланням на «ДніпроTV».

Мешканці розповідають, що спочатку у будинку вибили вікно, замість якого незабаром незаконно встановили двері на фасаді. Потім на першому поверсі з’явилася прибудова.

Алла Морозова, голова ОСББ, уже більше року разом із жителями будинку по вулиці Чернишевського, 15 відстоює право на демонтаж незаконно встановлених дверей на фасаді їхньої багатоповерхівки.

“На початку були якісь уточнення, ось мене вимагали паспорт вдома, який мною було надано. У принципі, винести рішення вже цілком можливо, тому що у них у справі лежить технічний звіт, який робив сам відповідач. Вони тепер подали на нас у господарський суд, щоб ми забрали апеляційну справу, вони подали на господарський трибунал. Справа взагалі дута”, – зазначила вона.

Двері з’явилися тут ще у грудні 2020 року.

Мешканці вирішили боротися з небажаними сусідами та подали до суду. Слухання справи відбувається вчетверте, двічі його переносили. Запитання і цього разу не вирішили, і навіть журналістів до зали засідання не пустили. Адвокати відповідача, як стверджує голова ОСББ, не з’явилися.

“Не пустили через те, що вони заздалегідь знали, що переноситиметься засідання через відсутність адвоката сторони, яка відповідає за порушення, і, відповідно, благоустрій – захворів цей юрист, нібито”, – каже вона.

Зупинятись голова ОСББ не збирається. Говорить, що робитиме все, щоб відстояти права місцевих. Тим часом, засідання суду знову перенесли ще на три місяці.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here