На Дніпропетровщині запрацював ще один мобільний офіс адмінпослуг

0
28


Перещепинська громада отримала міжнародну технічну допомогу – портативне автоматизоване робоче місце адміністратора ЦНАПу. Такий комплект сучасної техніки дозволяє надавати адміністративні послуги у форматі віддаленого робочого місця за місцем перебування громадян. Тож адмінпослуги стануть доступними для маломобільних людей похилого віку, людей з інвалідністю, тих, хто перебуває в лікарні.

«Валізка укомплектована ноутбуком, сканером, принтером, WiFi-роутером, акумулятором, терміналом для платежів, вебкамерою. Спеціалісти Перещепинського ЦНАПу отримали детальний інструктаж щодо особливостей роботи на цьому сучасному обладнанні. Мобільний кейс буде працювати на базі відділу ЦНАП Перещепинської міськради. Дякуємо нашим партнерам, проєкту GIZ за підтримку нашої громади. Окрема подяка нашому інвестиційному відділу за результативну роботу», – прокоментував міський голова Перещепиного, представник «Слуги Народу» Ярослав Цвіркун.

Україну підтримує увесь світ! Складно недооцінити важливість різноманітної допомоги від інших країн. Це надає можливість українцям ефективно протистояти російським окупантам та підтримувати постраждалих від війни.

Загалом на Дніпропетровщині понад 30 мобільних кейсів ЦНАП. Завдяки їм у 2022 році мешканці регіону оформили більш ніж 800 адмінпослуг. Про це повідомили в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. У 2022 році серед найпопулярніших послуг – реєстрація місця проживання, оформлення пільг та субсидій, отримання витягу про земельну ділянку, послуги для ВПО, компенсація витрат за «комуналку» людям, які надали прихисток переселенцям.

У регіоні нині працює 201 точка доступу до адмінпослуг.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here