На Дніпропетровщині працівники СБУ викрили двох колаборантів

0
42


Співробітники СБУ систематично викривають прихильників “русского мира” у Дніпрі та області. Наразі заблокували антиукраїнську агітацію чергових прихильників путінського режиму на виправдовуванні воєнних злочинів агресора і підтримці окупації територій нашої держави, повідомляє «Дніпро Регіон».

Так, мешканець Дніпра після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну почав публічно агітувати людей щодо підтримки загарбницьких дій ворога. Зокрема, він глорифікував окупаційні війська та дискредитовував українську владу й Збройні сили України.

Співробітники СБУ систематично викривають прихильників “русского мира” у Дніпрі та області

Також, викрито мешканця Жовтих Вод, який на власній сторінці у забороненій соцмережі розміщував пости з підтримки окупації рашистами українських територій, а також заперечував факт збройної агресії рф проти України. Спілкування в інтернеті з проросійськими активістами надихала його на всебічну підтримку дій ворога.

Пости доповнювались власними коментарями зі схваленням проведених незаконних референдумів та глорифікації дій ворожої армії з «визволення Донбасу від нацистів».

Співробітниками СБУ припинено ворожу агітацію антиукраїнських пропагандистів.

Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувались у протиправній діяльності.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here