На підльоті до Дніпропетровщини збили ворожий літак

0
193


Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про поточну ситуацію на Дніпропетровщині.

21:05. Сорок сьомий день повномасштабної війни Росії проти України.

В одному із сіл Синельниківського району на кордоні із Запорізькою областю рятувальники розмінують поля, на які ворог випустив касетні міни. Підрозділи ДСНС сьогодні працювали не одну годину, вже знешкодили 150 вибухонебезпечних предметів. Фахівці продовжать роботу завтра. Дякуємо кожному рятувальнику за важку працю та за те, що вони захищають українців, ризикуючи власним життям.

Наразі ситуація за всіма напрямками – Донецьким, Харківським, Херсонським, Запорізьким – абсолютно контрольована. За повідомленням Генштабу, окупанти не залишають спроб закріпитися на межах Херсонщини. А в підрозділах окупантів спостерігаються часті випадки дезертирства.

Також на підльоті до Дніпропетровської області сьогодні було збито ворожий літак, який летів з боку Донбасу. Слава нашим військовим, які бережуть небо над Україною!

Загалом на Дніпропетровщині сьогодні був мирний день. Ми під надійним захистом наших збройних сил. Область продовжує приймати вантажі з гуманітарною допомогою, детальніше розповім трохи згодом. Також зустрічаємо переселенців: станом на цю хвилину на Дніпропетровщині перебуває понад 55 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Понад 20 тисяч жінок та 14 тисяч дітей, з яких понад 3 тисячі вже розпочали дистанційне навчання у навчальних закладах Дніпропетровщини. Обласна рада разом із обласною військовою адміністрацією робить все для того, щоб люди були забезпечені дахом над головою, продуктами харчування, медикаментами.

Вірте в Україну та нашу Перемогу. Поки ми разом, нам під силу все.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here