Наслідки обстрілів Нікополя і Червоногригрівки 21-22 вересня (Фото)

0
56


У Національній поліції Дніпропетровської області показали фото руйнувань у Нікополі і Червоногригорівці внаслідок ворожих обстрілів 21 і 22 вересня.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілів армією рф житлових кварталів Нікополя та території Червоногригорівськоі громади, – йдеться у повідомленні. Протягом доби ворог декілька раз обстріляв із РСЗВ та ствольної артилерії Нікопольський район. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені люди.

21 вересня о 17.29 з боку тимчасово окупованого міста Енергодар, військами рф був здійснений артилерійський обстріл Нікопольщини. В результаті обстрілу пошкоджень та руйнувань зазнали більше 20 житлових будинків, господарські споруди та автотранспорт. В ніч на 22 вересня ворог з РСЗВ обстріляв центральні квартали Нікополя. Пошкоджень зазнали адміністративні будівлі, лікарня, стадіон, ринок, кафе, магазини, багатоповерхові та приватні будинки, гаражі та автівки, лінії електропередач.

Повна інформація щодо пошкоджень та руйнувань наразі встановлюється. На місцях влучань працюють поліцейські, які проводять огляд місць обстрілів, збирають речові докази та фіксують наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here