Нацгвардійці розповіли, як рятували поранених маму з донькою після ракетної атаки у Дніпрі

0
101

Нацгвардійці, які опинилися на біля епіцентру вибуху під час ракетної атаки на Дніпро, розповіли подробиці своєї роботи.

Під час ракетного обстрілу Дніпра постраждало 16 осіб. Через деякий час після атаки, у соцмережах з’явилася фотографія мами з донькою, яким допомагали військові медики. Виявилося, що це були дніпровські нацгвардійці. Двоє хлопців були на службовому виїзді, і почувши «прильоти» відразу відправилися допомагати пораненим.

Фельдшер медичного пункту військової частини з позивним «Док» розповідає, що прибувши на місце події, вони помітили маму з донькою, які потребували медичної допомоги. Хлопці розповідають, що поранені були в свідомості, проте дуже налякані.

У мами були серйозніші поранення, проте вона переживала за свою дитину. Санінструктор військової частини «Дрозд» намагався заспоїти її. У жінки була різана рана майже на всю руку, а у дівчинки січені рани по всьому тілові. З собою у військових була аптечка, тому вони оперативно надали першу медичну допомогу пораненим.

Хлопці кажуть, що не боялися і не панікували, і намагалися якнайшвидше надати допомогу людям. Жителям Дніпра вони радять не панікувати в таких випадках, обов’язково йти в укриття, а також мати з собою мінімальний запас медикаментів, щоб бути готовими до усього.

Джерело: dnepr.info

Джерело: dnepr.info

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here