Небезпека для працівників: підприємці Дніпра просять відремонтувати вулицю Березинську та тротуар

0
99


Підприємці Дніпра просять усіх небайдужих підписати петицію, де звертаються за допомогою у вирішенні питання ремонту дороги та створення пішохідного тротуару від вул. Генерала Захарченко, 14 до вул. Березинська, 80, що на ж/м Лівобережний – 3.

“На нашій ділянці (вул. Березинська, 24-А ) проїздна частина дороги сильно пошкоджена після осінньо-зимового періоду. За даною адресою не передбачено пішохідну частину дороги взагалі, що становить небезпеку для життя та здоров`я працівників підприємств, які знаходяться на данній ділянці дороги. Наші працівники змушені проходити по проїздній частині , оскільки частина дороги яка відведена для пішохідів, не придатна для пересування по ній. Тому ця ділянка знаходиться у неприйнятному стані як для проїзду водіїв, так і для руху пішохідів. Висловлюємо прохання до підписання цієї петиції, яка може посприяти відновленню інфрастуктури даної ділянки дороги та забезпечити беспечне пересування працівників наших підприємств та мешканців житлового масиву”, – пише автор петиції Інна Галустян.

Зараз зібрали понал 500 підписів, втім, щоб петиція потрапила на розгляд до відповідної інстанції у міській раді, їх потрібно зібрати 1000. Підписати петицію можна
тут

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here