Переселенців безкоштовно годуватимуть у 16 ​​закладах Дніпра

0
142


Команда волонтерів PEREMOGA запускає нові проекти. Окрім приготування щодня 6 тисяч обідів для захисників та переселенців, об’єднання рестораторів Дніпра запускає акцію «Гостиний обід». Кожна внутрішньо переміщена людина може зайти безкоштовно скуштувати страви в одному із 16 закладів, які приєдналися до проекту, передає nashemisto.dp.ua

Волонтери команди «PEREMOGA» з перших днів масштабного вторгнення Росії в Україну допомагають переселенцям та захисникам: 16 ресторанів готують щодня до 6 тисяч гарячих обідів, збирають кошти на військову амуніцію, ліки, автомобілі для ЗСУ тощо.

“Ми за 4 дні до війни згорнули проєкт «Moderna». Коли все почалося, я зателефонував співробітникам і повідомив про необхідність працювати, але грошей не було, і ми це робили за їжу. 4 кухарі були готові. Вони працювали безкоштовно для інших. Відданість народу вражала та мотивувала. Проєкт почав залучати людей, які просто приходили та допомагали упаковувати, сервірувати, розвозити. Ми боремося за перемогу як одне, – поділився представник закладу «Moderna» Руслан Буряк.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here