Петиція у дії: підприємці Дніпра домоглися ремонту вулиці Березинської та тротуару (ФОТО)

0
88


У лютому підприємці Дніпра просили усіх небайдужих підписати петицію, де зверталися за допомогою у вирішенні питання ремонту дороги та створення пішохідного тротуару від вул. Генерала Захарченко, 14 до вул. Березинська, 80, що на ж/м Лівобережний — 3.

«На нашій ділянці (вул. Березинська, 24-А ) проїздна частина дороги сильно пошкоджена після осінньо-зимового періоду. За даною адресою не передбачено пішохідну частину дороги взагалі, що становить небезпеку для життя та здоров`я працівників підприємств, які знаходяться на данній ділянці дороги. Наші працівники змушені проходити по проїздній частині, оскільки частина дороги, яка відведена для пішохідів, не придатна для пересування по ній. Тому ця ділянка знаходиться у неприйнятному стані як для проїзду водіїв, так і для руху пішохідів», — писала автор петиції Інна Галустян.

У результаті, петиція зібрала необхідну кількість підписів – понад 1000, тому потрапила на розгляд до відповідної інстанції у міській раді. Петиції діють – на Березинській нині працює техніка, дорогу ремонтують.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here